Ford Ranger — бестселер серед пікапів у Європі

Ford представляє ще потужніший, більш економічний, досконалий та інтелектуальний Ranger

КЕЛЬН, Німеччина, 28 січня 2019 р. Компанія Ford вперше продемонструвала новий пікап Ford Ranger, який вирізняється підвищеною потужністю, покращеними показниками паливної ефективності, кращою плавністю ходу та наявністю передових технологій надання допомоги водієві — клієнти з усієї Європи зможуть замовити цей автомобіль уже в середині 2019 року.

 Стильна та різнопланова нова версія найбільш продаваного пікапа в Європі* вперше отримала високотехнологічний 2,0-літровий дизельний двигун Ford EcoBlue із селективною каталітичною системою (SCR), що оптимізує рівень викидів і на 9 % покращує паливну економічність завдяки поєднанню з новою вдосконаленою 10-ступеневою автоматичною трансмісією.

Лінійку двигунів нового Ranger очолить потужна версія 2-літрового агрегату EcoBlue з подвійним турбонаддувом, що розвиває потужність у 213 к. с. і крутний момент у 500 Н*м — це на 13 к. с. та 30 Н*м більше, якщо порівнювати з поточною версією дизельного двигуна TDCi з робочим об’ємом 3,2 л. Його використання, безумовно, сприятиме підвищенню вантажопідйомності.

 Стандартна комплектація нового Ranger, що пропонується у версіях кузова Regular Cab, Super Cab і Double Cab, включає систему повного привода та пропонує комерційним користувачам і прихильникам активного стилю життя нові інструменти, що допоможуть почуватися впевненіше й сприятимуть підвищенню продуктивності автомобіля

 Ranger першим серед транспортних засобів свого класу отримав вже у стандартній комплектації систему виявлення пішоходів Pedestrian Detection із передаварійним механізмом гальмування Pre-Collision Assist, а також інтелектуальну систему обмеження швидкості Speed Limiter. Крім того, відтепер на додачу до наявного переліку передових технологій надання допомоги водієві, які мають зробити подорожі комфортнішими та менш напруженими, а також допомогти водіям уникати зіткнень або мінімізувати їхні наслідки, також можна замовляти активну систему допомоги під час паркування Active Park Assist.

2019Ford_Ranger-Wildtrak_2-LOW_е.jpg

Відтепер моделі нового Ranger підвищеної потужності з кузовом Double Cab оснащуються системою активного заглушення шумів, що сприяє додатковому покращенню їхніх характеристик. Флагманські моделі Ranger Wildtrak та розкішна версія Ranger Limited також отримали нове оснащення преміум-класу — зокрема, кришку багажника з функцією Easy Lift.

 Краща в класі здатність до подолання водних перешкод глибиною до 800 мм та кліренс у 230 мм дають новому Ranger змогу з комфортом пересуватися в екстремальних дорожніх умовах як під час ділових поїздок, так і на активному відпочинку. Завдяки кутам в’їзду та з’їзду в 29° та 21°, водії нового Ranger можуть впевнено долати круті перешкоди. Позашляхові переваги доповнені здатністю до буксирування до 3500 кг та вантажопідйомністю до 1252 кг.

 У 2018 році на території Європи компанія Ford зафіксувала кращі в класі обсяги продажів Ranger: усього було продано 51 500 автомобілів, порівняно з 2017 роком показники зросли на 15 %*. Розроблений підрозділом Ford Performance, новий Ranger Raptor, що є найпотужнішою моделлю Ranger за всю історію, також надійде в продаж у 2019 року на радість охочим до гострих відчуттів клієнтам з усієї Європи.

  # # #

 * Згідно з останніми доступними даними станом на кінець листопада 2018 р. Компанія Ford of Europe звітує про свої продажі на 20 основних європейських ринках, де вона представлена національними дистриб’юторськими мережами: Австрія, Бельгія, Британія, Чеська Республіка, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ірландія, Італія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Іспанія, Румунія, Швеція та Швейцарія.

та рівня викидів — тобто показники споживання пального та рівня викидів CO2 для одного і того самого автомобіля можуть відрізнятися.